Afeeya Collection at up to 36% off. Read more.

Fast and extended returns.

Sale!

Al-Quran Tagging Saiz A5

RM139.00Save RM111.00

#edisi2020 #edisiterbarufloral2021

Makluman : Engraving nama & kotak AlQuran tidak disediakan buat masa sekarang.

Inginkan Al-Quran yang lebih mudah untuk dibaca dan khatam? Atau dijadikan hadiah buat insan tersayang?

Design terbaru Edisi Eksklusif Wanita 2020 & Edisi Floral 2021 Humaira kini LEBIH EXCLUSIVE dengan cover kulit pvc yang lebih premium dan lasak! Ditampilkan sekali dengan limited FREE GIFT

Sesuai dijadikan hantaran, kegunaan sendiri @ hadiah buat insan istimewa.

*klik TEMPAH SEKARANG untuk dapatkan harga CLEARANCE SALE!

*(Update Terkini) Berikutan Lockdown terbaru di Sabah, kami tidak akan proses order dari Sabah & Sarawak buat sementara waktu.

Clear

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Description

  • ========
    Al Quran Tajwid & Terjemahan Ekslusif Wanita Saiz A5
    .
    .
    untuk pengetahuan cik/abang, Al Quran ni dah viral..ramai terutamanya kalangan wanita dan mula mencari dan memiliki Al Quran nie, kerana nilai EKSKLUSIF Al Quran tersebut.
    .
    yelah, Quran cantik kan.. nk bawa ke mana2 pun best je. Lumrah hati wanita yang sentiasa sukakan kecantikkan dan nilai eksklusif sesesuatu barangan tu.
    .
    .
    ***********************
    KEISTIMEWAAN AL QURAN HUMAIRA
    ***********************

Sebanyak 247 tags bercetak siap bertampal pada Al-Quran untuk memudahkan pembaca menanda helaian Al-quran dengan mudah.

.

Tags terdiri daripada doa-doa, kisah para anbiya, ayat-ayat peringatan, ayat-ayat pujukan, ayat-ayat larangan dan banyak lagi.

.
 Mudah di bawa ke mana-mana, saiz yang kecil mudah masuk dalam beg isteri..
.
 Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat kita untuk selalu membaca..
.
 Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran…
.
 Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.
.
Al-quran ni berkelulusan KDN.

 

 

 

KELEBIHAN

Al-Quran Humaira.

al

 

 

KINI AL-QURAN TAGGING EKSKLUSIF WANITA

BERWAJAH BAHARU.

 

 

 

Specifications

EKS

(Pink) EKS 2020, (Purple) EKS 2020, (Gold) EKS 2020, [011FPi] EKS FLORAL 2021 PINK, [011FPu] EKS FLORAL 2021 PURPLE, [011FY] EKS FLORAL 2021 YELLOW, [011FGr] EKS FLORAL 2021 GREEN

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Al-Quran Tagging Saiz A5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us
TOP

SHOPPING BAG 0

ACCOUNT
Wishlist

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Your Cart
0
Added to wishlist!