Sale!

Al-Quran Tagging Saiz A5

(6 customer reviews)

RM200.00 RM135.00

#CLEARANCESALE #PROMOPECAHKEPALA

Inginkan Al-Quran yang lebih mudah untuk dibaca dan khatam? Atau dijadikan hadiah buat insan tersayang?

Design terbaru Humaira kini LEBIH EXCLUSIVE dengan cover kulit pvc yang lebih premium dan lasak! Ditampilkan sekali dengan limited FREE GIFT

Sesuai dijadikan hantaran, kegunaan sendiri @ hadiah buat insan istimewa ???

*klik TEMPAH SEKARANG untuk dapatkan harga CLEARANCE SALE!

*(Update Terkini) Berikutan Lockdown terbaru di Sabah, kami tidak akan proses order dari Sabah & Sarawak buat sementara waktu.

Clear

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

  • ========
    Al Quran Tajwid & Terjemahan Ekslusif Wanita Saiz A5
    .
    .
    untuk pengetahuan cik/abang, Al Quran ni dah viral..ramai terutamanya kalangan wanita dan mula mencari dan memiliki Al Quran nie, kerana nilai EKSKLUSIF Al Quran tersebut.
    .
    yelah, Quran cantik kan.. nk bawa ke mana2 pun best je. Lumrah hati wanita yang sentiasa sukakan kecantikkan dan nilai eksklusif sesesuatu barangan tu.
    .
    .
    ***********************
    KEISTIMEWAAN AL QURAN HUMAIRA
    ***********************

Sebanyak 247 tags bercetak siap bertampal pada Al-Quran untuk memudahkan pembaca menanda helaian Al-quran dengan mudah.

.

Tags terdiri daripada doa-doa, kisah para anbiya, ayat-ayat peringatan, ayat-ayat pujukan, ayat-ayat larangan dan banyak lagi.

.
 Mudah di bawa ke mana-mana, saiz yang kecil mudah masuk dalam beg isteri..
.
 Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat kita untuk selalu membaca..
.
 Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran…
.
 Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.
.
Al-quran ni berkelulusan KDN.

 

 

 

 

al

 

 

KELEBIHAN

Al-Quran Humaira.

 

Warna

Pink, Ungu, Turquoise, Hitam, Merah, Hijau, Gold

6 reviews for Al-Quran Tagging Saiz A5

  1. nana

    cantik.siap tangging colourfull.menarik.tq seller bgi freegift.very recommend..

  2. Fatirah Awanis

    Nice packaging, nice free gift , Quran in good condition

  3. afifah

    cantik sangat..berpuas hati..

  4. afifah fatin

    sangat cantik..sangat berpuas hati..

  5. Anis Nabila

    Barang dah sampai. Cepat. Quran pon cantik

  6. una

    al quran canti, packaging lawa, tagging pun banyak dan memudahkan untuk dibaca

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Cart
0