Sale!

Al-Quran Tagging Diari Magnet Saiz A6 (Pink)

RM120.00 RM98.00

Inginkan Al-Quran yang lebih mudah untuk dibaca dan khatam? Atau dijadikan hadiah buat insan tersayang?

Design terbaru Humaira kini LEBIH EXCLUSIVE dengan cover kulit pvc yang lebih premium dan lasak! Ditampilkan sekali dengan limited FREE GIFT .

Sesuai dijadikan hantaran, kegunaan sendiri @ hadiah buat insan istimewa ???

Klik ADD TO CART di bawah untuk claim 10% Diskaun hari ini

Out of stock

========
Al Quran Tajwid & Terjemahan Magnet A6
.
.
untuk pengetahuan cik/abang, Al Quran ni dah viral..ramai terutamanya kalangan wanita dan mula mencari dan memiliki Al Quran nie, kerana nilai EKSKLUSIF Al Quran tersebut.
.
yelah, Quran cantik kan.. nk bawa ke mana2 pun best je. Lumrah hati wanita yang sentiasa sukakan kecantikkan dan nilai eksklusif sesesuatu barangan tu.
.
.
***********************
KEISTIMEWAAN AL QURAN HUMAIRA
***********************

Sebanyak 185 tags bercetak siap bertampal pada Al-Quran untuk memudahkan pembaca menanda helaian Al-quran dengan mudah.

.

Tags terdiri daripada doa-doa, kisah para anbiya, ayat-ayat peringatan, ayat-ayat pujukan, ayat-ayat larangan dan banyak lagi.

.
 Mudah di bawa ke mana-mana, saiz yang kecil mudah masuk dalam beg isteri..
.
 Isi dalam PELANGI, BERWARNA WARNI.. boleh bantu menarik minat kita untuk selalu membaca..
.
 Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran…
.
 Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf.
.
Al-quran ni berkelulusan KDN.

 

 

 

 

 

 

KELEBIHAN

Al-Quran Humaira.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Al-Quran Tagging Diari Magnet Saiz A6 (Pink)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Cart
0